Körfez'de yağış hayatı olumsuz etkiledi

İlimiz genelinde akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıksız 1 saat süre ile yağan yağmur vatandaşları olumsuz etkiledi. Körfez Belediyesi önünde...


İlimiz genelinde akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıksız 1 saat süre ile yağan yağmur vatandaşları olumsuz etkiledi. Körfez Belediyesi önünde bulunan D-100 karayolu battı çıktı köprüsü yağan yağmur suyunun birikmesi ile trafiğe kapandı. Olay yerine gelen polis ekipleri trafiği yan yola vermek sureti ile trafik akışını sağladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise su tahliyesini yaptı. Demiryolu köprü altları ve alt geçitler su baskını nedeniyle yaya ve araç trafiğine kapandı. Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi, Atalar Mahallesi, Yeni Yalı Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi ve Güney Mahallesi'nde çok sayıda ev ve işyeri sular altında kaldı. Evlerinde sular altında kalan vatandaşlar mağdur olduklarını belirtti. İtfaiye ekipleri suların tahliyesi için yoğun çaba harcadı.
Öte yandan, Çamlıtepe Mahallesi'nde bulunan bir alt geçitten geçmekte olan özel bir bankaya ait nakliye aracı geçitten geçtiği sırada suya kapılarak sürüklendi. Araçta bulunan iki kişi canlarını zor kurtardı. Araçta bulunan kişiler yara almadan kurtulurken, maddi hasar meydana geldi. İl genelinde çalışmalar sürüyor.

#

03 Ağu 2014 - 10:52 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.