Körfez’den öğrencilere geri ödemesiz katkı payı

Körfez Belediyesi, her eğitim-öğretim yılının başında ülkemizin değişik bölgelerinde eğitim gören öğrencilerin eğitimlerine destek sağlıyor. Üniversit...

Körfez Belediyesi, her eğitim-öğretim yılının başında ülkemizin değişik bölgelerinde eğitim gören öğrencilerin eğitimlerine destek sağlıyor. Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerini bu yıl kazanan ve ailesi Körfez’de ikamet eden toplam 2 bin 700 öğrenciye destek olan Körfez Belediyesi, bu sayıyı 2017 yılında 2 bin 800’e çıkaracağını açıkladı. Yıllık maliyeti 3 milyon TL olan eğitime katkı paylarını Körfez Belediyesi 6 ay boyunca geri ödemesiz olarak öğrencilerin hesaplarına yatıracak.

 

24 BİN ÖĞRENCİYE E-DERSHANE HİZMETİ

Körfez Belediyesi, başarıyı teşvik etmek için 5. sınıf öğrencilerine okul ve karne hediyesi olarak 2 bin 400 adet bisiklet dağıtımı gerçekleştirdi. E-Dershane projesiyle ise dershane öğrencilerin ayaklarına getirildi. Bu projesi ile eğitim alanında ödüllü bir belediye olan Körfez Belediyesi, 24 bin öğrenciye bu hizmeti sunuyor.

 

SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve kültürel faaliyetlere yönelmesi için okullara spor malzemesi yardımı da yapılıyor. Gençlerin eğitim gördükleri okullara futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, fileler, raketler ile yelek ve şapkaları bir paket halinde okul müdürlerine teslim ediliyor.

 

“ŞAMPİYONLAR KÖRFEZ’DEN ÇIKACAK”

‘Olimpiyat ve dünya şampiyonları Körfez'den çıkacak’ diyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “İlçemizde spor konusunda ciddi bir potansiyel var. Bunu ortaya çıkarmak ve çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak istiyoruz” dedi. 

#

20 Eki 2016 - 13:40 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.