Körfez’e Yağmur Değil Kan Yağdı

Her yağmurlu havada Körfez ilçede meydana gelen kazalara bugün birçok kaza daha eklendi. Körfez İlçe otoyolunda bugün birçok kaza meydana geldi. Otoyo...

Her yağmurlu havada Körfez ilçede meydana gelen kazalara bugün birçok kaza daha eklendi. Körfez İlçe otoyolunda bugün birçok kaza meydana geldi. Otoyol adeta kan gölüne dönerken, kazalarda 1 kişi öldü çok sayıda insan yaralandı. Otoyolda ki kazaların en kötüsü ve bir kişinin hayatını kaybettiği kaza, Hereke mevkiinde gerçekleşti. Kaza şöyle gelişti İzmit’ten İstanbul istikametine gitmekte olan Alaattin Öden yönetiminde ki 34 FK8975 Plakalı Shell firmasının tankeri ile otoyolda gitmekte olan kartal marka araç kaza yaptı. Kaza sonrası otoyolun sağına yanaşan tanker, diğer araçların kazayı fark etmeleri için güvenlik önlemi alarak, yola uyarıcı işaretleri koydu. Ancak İşaretleri de ezip geçerek gelen Çaykur firmasının çay kolilerini taşıyan tırın sürücüsü Necati Türüt (29,) yönetiminde ki 53 AR 534 plakalı tırla, yol kenarında park halinde olan tankere arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle tırın içinde sıkışan ve olay yerinde hayatını kaybeden Necati Türüt, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu tırın içinden çıkarılabildi. Türüt’ün cenazesi Körfez morguna kaldırılırken, otoyolda uzun kuyruklar oluştu.



Her Adımda bir Kaza
Körfez ilçede her yağmurdan sonra görmeye alışkın olduğumuz kazalar bugünde hız kesmedi ve otoyolda ölümlü kazanın dışında bir çok maddi hasarlı ve yaralanmalı kaza meydana geldi. Otoyol boyunca birçok kazanın yaşanması, otoyolu tamamen kapanmasına neden olurken, sürücüler çareyi araçlarından inip yürümekte buldu. Hereke-Körfez arası otoyolunda saatlerde mahsur kalan vatandaşlar da meraklı bakışlarla kazaları ve kurtarma operasyonlarını izledi.













#

20 Nis 2011 - 17:12 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.