Körfezli çocuklar sinema keyfi yaşadı

Körfez Belediyesi, çocuklara sinema keyfi yaşattı. Körfez’de her yaştan vatandaş için düzenlenen ‘Kültür Sanat Etkinlikleri’ kapsamında önceki gün sır...

Körfez Belediyesi, çocuklara sinema keyfi yaşattı. Körfez’de her yaştan vatandaş için düzenlenen ‘Kültür Sanat Etkinlikleri’ kapsamında önceki gün sıra miniklerdeydi. Anadolu, Yavuz Selim, Fatih ve İlimtepe İlkokulu’nda eğitim gören toplam 500 öğrenci, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde ‘çizgi-sinema’ tadındaki ‘Kurbağa Prens’i izleme fırsatı yakaladı.

 

500 ÖĞRENCİ KATILDI

Her okuldan 125 öğrencinin katıldığı etkinlik 2 seans olarak gerçekleştirildi. İlk grup saat 10.00’da, ikinci grup ise saat 14.00’te ‘çizgi-sinema’ tadındaki ‘Kurbağa Prens’i izledi. Eğlenceli anların yaşandığı program da çocuklar çn mısır standı kuruldu. Filmi çok beğendiklerini söyleyen çocuklar, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti.

#

20 Oca 2017 - 11:37 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.