Körfezspor öfkeli

Pazar günü Gebze deplasmanında Gebzespor ile karşılaşan Körfezspor’da, taraftarların küfürlü tezahüratları unutulmuyor…2.Lig Beyaz Grup temsilcilerimi...

Pazar günü Gebze deplasmanında Gebzespor ile karşılaşan Körfezspor’da, taraftarların küfürlü tezahüratları unutulmuyor…

2.Lig Beyaz Grup temsilcilerimiz Körfezspor ve Gebzespor, Pazar günü “Dostluk” ortamının pek olmadığı maçta karşılaştı. Gebzeli futbolcular, yöneticiler Körfezspor’u çok iyi ağırladı, ancak tribünlerden yükselen Kocaelispor ve Körfezspor aleyhine tezahüratlara kimse anlam veremedi. Körfezliler, sözlü saldırıları kınadı, ancak camiaya mal etmediklerini söyledi.

GÖZLER BEYPAZARI MAÇINA ÇEVRİLDİ
Beyaz Grup temsilcilerimizin buluşmasında, taraftarların tutumu kınanırken, Gebzespor yöneticileri de olayları tasvip etmedi ve çok üzüldü. Bu arada maçın hemen ardından kampına devam eden Körfezspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde Beypazarı Şekerspor takımını ağırlayacak. Kırmızı Beyazlılar, yarın saat 13.30’da başlayacak ve Alparslan Türkeş Sta6ında oynanacak maçı kazanarak, Play-Off umutlarını sürdürmek istiyor. Son ter idmanı bugün yapılacak ve takım maçına devam edecek.

#

08 Mar 2011 - 09:31 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.