Korkmaz: 1 Kasım bir seçim değil, aynı zamanda memleket meselesidir

AKP İzmit İlçe'nin haftalık yönetim kurulu toplantısı, bayram arifesi olmasına rağmen geniş katılımla gerçekleşti. İl Başkan Yardımcısı İshak Yıldırı...

AKP İzmit İlçe'nin haftalık yönetim kurulu toplantısı, bayram arifesi olmasına rağmen geniş katılımla gerçekleşti. İl Başkan Yardımcısı İshak Yıldırım'ın da katıldığı toplantıda, 1 Kasım seçim çalışmaları ele alındı. AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Türkiye'nin çok önemli bir seçime gittiğini belirterek: "Çok güçlü ve halkımızı kucaklayan bir liste oluşturuldu. Bütün adaylarımız bu kentin her köşesinin adayıdır. Muhalefet AK Parti'yi yıpratmak için aramıza her türlü nifak sokmaya çalışacak, liste hakkında olur olmaz şeyler söyleyecektir.

 

“ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM”

Bu oyuna kimsenin gelmemesini istiyorum. Kim ne derse desin, 7 Haziran'dan bu yana yaşananlar, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, önümüzdeki seçimin sadece bir milletvekili seçimleri olmadığını gösterdi. AK Parti bütün unsurlarıyla, eskisi ve yenisi ile bu seçimlerin sadece bir genel seçim değil, memleket meselesi olduğunu biliyor. Başka Türkiye yok” dedi. Korkmaz, “Maalesef ülkemizde demokrasi bazıları tarafından bu ülkenin ilerlemesini engellemek için kullanılıyor. Bunu halkımız 7 Haziran seçimleri sonrası çok açık şekilde gördü" dedi.

#

23 Eyl 2015 - 14:28 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.