Korkut, KAFFD Denetleme Kurulu’nda

Kafkas Dernekleri Federasyonu’nun (KAFFED) olağan genel kurulunda Kocaeli Kafkas Derneği Başkanı Sami Korkut Denetleme Kurulu’na seçildiKocaeli Kafkas...



Kafkas Dernekleri Federasyonu’nun (KAFFED) olağan genel kurulunda Kocaeli Kafkas Derneği Başkanı Sami Korkut Denetleme Kurulu’na seçildi


Kocaeli Kafkas Kültür Derneği üyeleri ve Genel Merkez Delegeleri Kafkas Dernekleri Federasyonu’nun 6. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Kocaeli Kafkas Derneği’nden 3 delege yapılan genel kurulda oy kullandı. Ankara TES-İŞ Sendikası Binası’nda bulunan toplantı salonunda gerçekleşen kongreye katılım yoğun oldu. Kongreye Abhazya Dışişleri Başkan Yardımcısı Alyas Asabua, Dünya Çerkes Birliği Genel Başkan Yardımcısı Hafitse Muhammed, AKP Ankara il Başkanı Murat Alparslan, CHP Milletvekilleri Atilla Kart ve Bülent Kuş, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çok sayıda siyasi parti temsilcileri ve Sivil Toplum Örgüt başkanları katıldı.

DENETLEME KURULU’NDA
Genel Merkez delegesi olarak Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Başkanı Sami Korkut ile Erdal Çatan ve Cengiz Hurma’nın oy kullandığı KAFFED genel kurulunda eski başkan Vacit Kadıoğlu yeniden aday olmadı ve 2 aday yarıştı. Kongrede Erdoğan Boz 91 oy alırken Yaşar Aslankaya ise 114 oy alarak başkan oldu. Yapılan kongrede Yaşar Aslankaya’nın listesinde bulunan Sami Korkut Denetleme Kurulu’na seçildi. Sami Korkut, “Çok güzel ve geniş katılımın olduğu bir kongre gerçekleştirdik. Demokratik ortamda yapılan bu seçimlerde başarı gösteren her 2 adayı da tebrik ederim. Kazanan tek aday değil KAFFED oldu” şeklinde konuştu.

#

28 Kas 2013 - 11:13 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.