Köseköy Şefkat Yuvası’nda sundurma çalışması

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda Köseköy Mahallesinde faaliyet gösteren Şefkat Yuvası Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi Yetenek G...

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda Köseköy Mahallesinde faaliyet gösteren Şefkat Yuvası Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi Yetenek Gelişim Merkezi’nde sundurma çalışması yaptı. Anaokulu çağındaki miniklere hizmet veren yuvanın ana kapısı önünde yapılan sundurma ile yuva sakini çocukların olumsuz hava koşullarından etkilenmeden giriş çıkış yapması sağlandı.

 

Kartepe Köseköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren anaokulu çağındaki çocuklara hizmet veren Şefkat Yuvası Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi Yetenek Gelişim Merkezi ana kapısı önünde 5 metrekarelik alanda yapılan sundurma çalışması ile yuva kapısı; çocukların soğuk kış şartlarından etkilenmeden geçiş yapmasının yanı sıra daha fonksiyonel ve estetik bir görünüm de kazandırıldı.

 

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı 2 kişilik marangozhane ekibi tarafından yapılan sundurma çalışmasından duyulan memnuniyeti yuva yönetimi ve veliler Başkan Hüseyin Üzülmez’e ve ekibine teşekkür ederek gösterdiler.

#

19 Ara 2014 - 17:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.