Köseköylülerin stat isyanı!

ÜVEY EVLAT MUAMELESİ Nice oyuncuları Türk futboluna armağan eden Köseköy Ateşspor şimdilerde "üvey evlat" muamelesi görmenin burukluğunu yaşıyor, sa...

ÜVEY EVLAT MUAMELESİ

Nice oyuncuları Türk futboluna armağan eden Köseköy Ateşspor şimdilerde "üvey evlat" muamelesi görmenin burukluğunu yaşıyor, sancısını duyuyor. Kırmızı Lacivertli ekip idmanları ve iç saha maçlarını çevre beldelerde oynamanın üzüntüsünü yaşıyor. Köseköylüler, yaşadıkları bu utançtan bir an önce kurtulmak istediklerini yüksek bir sesle haykırıyor.
 

ÇOK GÖRÜLMESİN…

Futbolcusu, yöneticisi, taraftarı, görkemli mazilerine dönmek için yetkililerden bir ışık bekliyor. Konuyla ilgili kimseden randevu dahi alamadıklarını belirten bölge sakinleri, “Gençlerimiz burada spor yapmak istiyor, kötü alışkanlıklara karşı elimizde bulunan tek spor merkezi burası. Bunu bize çok görmesinler” şeklinde görüş belirtiyor. Mevcut stad ellerinden alınıyorsa, yerine alternatif bir stad yapılmasına da sıcak baktıklarını belirten mahalle sakinleri, hem idman yapabilecekleri hem de maçların oynanabileceği bir tesis istiyor.

1-301.jpg

#

17 Eki 2017 - 09:57 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.