KOSGEB kredisine yoğun ilgi... Elinizi çabuk tutun!

KOSGEB yayınladığı basın açıklamasında, ekonominin lokomotifi olan KOBİ’lere ihtiyaç duydukları finansmana erişim konusunda, 2017 yılında "KOSGEB Sıfı...

KOSGEB yayınladığı basın açıklamasında, ekonominin lokomotifi olan KOBİ’lere ihtiyaç duydukları finansmana erişim konusunda, 2017 yılında "KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği Programı" uygulamaya alınmıştı.

 

770 BİN 976 BAŞVURU

Program başvuruları, 10 Şubat 2017 – 20 Şubat 2017 tarihleri arasında alınmış ve başvuru aşamasında KOSGEB Veri Tabanına kayıt koşulu aranmamıştı. Programa toplam 770.976 başvuru oldu. Değerlendirme sürecinin sonunda 460.167 adet işletmenin başvurusu kabul edilmiş olup başvurusu uygun bulunan işletmelere SMS ile bilgilendirme yapıldığı aktarıldı. Kocaeli genelinde 9.079 işletme 2017 yılı KOSGEB Sıfır Faizli işletme Kredisi Faiz Desteğinden yararlanmaya hak kazandı. Bazı işletmelerin henüz kredi başvurusu ve KOSGEB Veri Tabanına kayıt işlemlerini tamamlamadığı tespit edildi.

 

ELİNİZİ ÇABUK TUTUN UYARISI

Kocaeli'de faaliyet gösteren ve 2017 yılı KOSGEB Sıfır Faizli işletme Kredisi Faiz Desteğinden yararlanmaya hak kazanıp da kredi başvurusu ve KOSGEB Veri Tabanına kayıt işlemlerini yapmayan işletmelerin programın bitiş tarihin yaklaşması nedeniyle en kısa sürede KOSGEB Müdürlüklerine giderek gerekli kayıt ve başvuru işlemlerini tamamlamaları gerektiği bildirildi. Ayrıca banka başvurularında sıkıntı yaşayan işletmelerimiz Kredi Protokolüne taraf olan diğer bankalar (Ziraat Bankası A.Ş., T.Halk Bankası A.Ş., T. Vakıflar Bankası T.A.O, Denizbank A.Ş., T.Garanti Bankası A.Ş., Yapı Kredi Bankası A.Ş., QNB Finansbank A.Ş., Akbank T.A.Ş., T. İş Bankası A.Ş.) ile irtibata geçebilirler.

#

29 Mar 2017 - 09:12 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.