KOSİAD’dan Başkan’a ziyaret

Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOSİAD) Başkanı Gürol Ciğerdelen ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na nezaket z...

Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOSİAD) Başkanı Gürol Ciğerdelen ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Karşılıklı fikir alışverişinde geçen buluşmada, ülkemiz ve şehrimizde ki ekonomik büyümenin altında girişimci ve başarılı iş adamlarının olduğu vurgulandı.

 

ÖNEMLİ GÖREVLER

Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyanın farklı ülkeleriyle yarışacak hale gelen sanayici ve iş adamımızın önünü açacak sivil toplum kuruluşların başında KOSİAD gibi dernekler geliyor. Yatırımcımızın karşılaşacağı sorunlarda çözüm bulmada sizlere önemli görevler düşüyor. Başta KOSİAD olmak üzere bu tür derneklerimiz, ülkemize ve insanımıza karşı sorumludur. Bu yük bizlerin ve sizlerin omzundadır ”dedi. KOSİAD yönetimi Başkan Karaosmanoğlu’na kent için önerilerini ve dileklerini de görüşmede dile getirdiler.

#

29 Nis 2015 - 11:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.