KOSİAD’ın yeni başkanı belli oldu

Kısa adı KOSİAD olan Kocaeli Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 15. olağan genel kurulu Wellborn Otel’de gerçekleştirildi. Kongreye Kocaeli Ticaret Od...

Kısa adı KOSİAD olan Kocaeli Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 15. olağan genel kurulu Wellborn Otel’de gerçekleştirildi. Kongreye Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu yönetim kurulu başkan yardımcısı Sefa Targıt ve KOSİAD üyeleri katıldı. Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Gürol Ciğerdelen aday olmazken yerine Erkan Karacan başkan seçildi. Genel kurulda 9 kişilik yönetim, 3 kişilik denetim ve 5 kişilik danışma kurulu da seçildi. Genel Kurulun divan başkanlığını Haluk Ulusoy yaptı.

 

Üye sayımızı 111’e yükselttik

Genel kurulda konuşan Gürol Ciğerdelen, 2 yıllık süreç içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu. Ciğerdelen, “23 Mart 2015’ten bu yana birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerde bulundu. Birçok etkinlikte bulunduk. Protokol ziyaretlerinde bulunduk. TÜRK KONFED’le ilgili bazı çalışmalarda bulunduk. Üye sayımızı 111’e yükselttik. Yönetim kurulu adına hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi. Ciğerdelen’in ardından kürsüye gelen KOSİAD’ın yeni başkanı Erkan Karacan, “KOSİAD büyük bir ailedir. Bugün üyelerimiz arasında ortak geçmişler söz konusudur. Raylar bir kavşağa gelene kadar hep paralel gider” dedi

divan-(1).jpg

Gençlerden oluşan bir yapı

Eski Başkan Ciğerdelen’e emeklerinden dolayı teşekkür eden Karacan, “İki yıl boyunca hizmet veren Gürol Ciğerdelen başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu bir nöbet değişimizidir. Genç KOSİAD’ı oluşturacağız. Gençlerden oluşan bir yapı kuracağız. Atalay Kaya’ya bu işin sorumluluğunu vereceğiz. KOSİAD çatısı altında bulunan değerli insanlar var. Biz bu insanların tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz.  Üretimin olmadığı yerde ticaret ve istihdam da olmaz. Bu şehrin kaderi yıllar önce çizilmiş. Bu şehir sanayi şehridir. Bu şehir iyi planlanmalıdır” şeklinde konuştu. Nuri AKÇAHARMAN

katilim-(1)-004.jpg

KOSİAD’ın yeni yönetimi

KOSİAD’ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Erkan Karacan (Başkan), Gürol Ciğerdelen, Atalay Kaya, Volan Yılmaz, Yalçın Ergen, Mert Pekdemir, Fahri Örengül ve Turgay Yılmaz. Kongrede, Denetim Kurulu’na Emre Kulumbur, Mustafa Yıldız ve Cenk Şenol, Danışma Kurulu’na da Sami Pekdemir, Haluk Ulusoy, Bora Ergene, Yücehan Öztüre ve Kubilay Kırman seçildi.

 

Erkan Karacan kimdir?

KOSİAD başkanı olan Erkan Karacan 1972 İzmit doğumlu. İlk ve ortaöğretimini İzmit’te tamamladıktan sonra 1994 yılında İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. 3 dönemdir KOSİAD’ta yöneticilik yapıyor. Geçtiğimiz dönem KOSİAD Başkan yardımcılığı görevini yürüten Karacan, bir dönem KYÖD’de de yöneticilik yaptı. Karacan Mimarlık Şirketinin sahibi olan Erkan Karacan evli ve 2 çocuk babasıdır.

#

28 Mar 2017 - 08:47 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.