Köşker, gazetecileri unutmadı

Gazeteciliğin günümüzün en fedakâr ve meşakkatli meslekleri arasında yer aldığına değinen Başkan Köşker, "Kamuoyunun doğru, tarafsız, ilkeli ve en hı...

Gazeteciliğin günümüzün en fedakâr ve meşakkatli meslekleri arasında yer aldığına değinen Başkan Köşker, "Kamuoyunun doğru, tarafsız, ilkeli ve en hızlı şekilde haber alması için gecesini gündüzüne katarak mesleklerini icra eden gazetecilerimizin çalışmalarını takdirle takip ediyorum. Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olduğuna inandığımız gazetecilik mesleği, ülkemizin aydınlık yarınları ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtan önemli bir görevdir. Bu nedenle gazetecilik mesleği toplumu doğru bilgilendirme, sorumluluk ve davranış oluşturma bakımından etkin ve etkili bir meslektir. Ülkemizin ve kentimizin daha müreffeh yarınlara ulaşmasında gayret gösteren tüm gazeteci kardeşlerimin, 21 Ekim Gazeteciler Bayramını tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Bu vesileyle bir kez daha, mesleğini icra ederken hayatını kaybeden tüm gazeteci dostlarımızı da şükran ve rahmetle yad ederim" ifadelerini kullandı.

#

21 Eki 2014 - 15:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.