Köşker: Gebzeliler’in hizmetkarıyız

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Yaptığımız hizmetlerin halkımıza anlatılmasında pay ve sorumluluk sahibi olan mahalle teşkilatlarımız, bizim göz...

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Yaptığımız hizmetlerin halkımıza anlatılmasında pay ve sorumluluk sahibi olan mahalle teşkilatlarımız, bizim gözümüz kulağımız. Bizler Gebzeliler’in hizmetkarıyız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün AKP Gebze Teşkilatı yöneticileri ve mahalle temsilcileriyle, düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Yaklaşan genel seçimlerde mahalle teşkilatlarının çalışmalarının ele alındığı toplantıda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Seçim mahallelerde kazanılır. Teşkilat yöneticilerimiz ev ev dolaşarak mahalle sakinlerinin taleplerine ve sesine her zaman olduğu gibi kulak vermeli, sorunları gerek teşkilat yöneticilerine gerekse belediye başkanlarımıza aktarmalı konuların takipçileri olmalıdırlar” dedi

HİZMET İÇİN VARIZ
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de toplantıda yaptığı konuşmada, “Gebzelilerin hizmetkarıyız” diyerek “Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak yürüttüğümüz çalışmalarımız ve hizmetlerimiz mahallerimizde sürüyor. Bizler hizmet için varız. Yaptığımız hizmetlerin vatandaşlara anlatılmasında ve onların taleplerinin bizlere iletilmesinde mahalle teşkilatlarımız önemli rol oynuyor. Mahalle teşkilatlarımız bizlerin gözü kulağı” dedi.

#

18 Şub 2011 - 14:38 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.