Köstebekgiller Özdilek’te

İlk filmleri Köstebekgiller-Perili Orman ile başarılı bir gişeye ulaşan film ikincisi Köstebekgiller 2-Gölgenin Tılsımı ile de bu iddiasını sürdürmey...

İlk filmleri Köstebekgiller-Perili Orman ile başarılı bir gişeye ulaşan film ikincisi Köstebekgiller 2-Gölgenin Tılsımı ile de bu iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Yapımcılığını Arzum Film Animasyonun, yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği film, Özdilek AVM Cinetime Sinemalarında büyük bir galaya imza attı. Ali Nuri Türkoğlu, Yiğit Ege Yazar ve Asena Keskinci ile izleyicileri buluşturan Özdilek AVM hem çocuklara hem de ailelerine eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşattı. Animasyon karakterler Boyo, Süslü, Kösteban, Köstepem, Köstosun, Cici, Ko¨ston ve Ko¨stoy’un da gelmesiyle film gösterimi daha da eğlenceli hale geldi.

 

MERVE ÖZBEY’DEN MİNİ KONSER

Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Fatih Şeremet’in verdiği bilgiler dâhilinde Özdilek Alışveriş Merkezinde kampanya ve etkinlikler hız kesmeden devam edecek. Şubat ayı süresince Özdilek Cinetıme sinemalarında hafta içi normal sinema bileti 6 TL olacak. Özdilek Alışveriş Merkezinde önümüzdeki hafta sonu etkinliklerinde çocuk tiyatrosu gösteri yapacak. Ardından 13 Şubat’ta Merve Özbey’in imza günü ve mini konseri olacak.

#

01 Şub 2016 - 11:49 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.