KOTEB, otogar esnafına nefes aldıracak

Kocaeli Otogar Yazıhane ve Otobüs İşletmecileri Derneği, tüm otogar esnafını kapsayacak olan KOTEB için yapılanma çalışmalarına ara vermeden devam ed...

Kocaeli Otogar Yazıhane ve Otobüs İşletmecileri Derneği, tüm otogar esnafını kapsayacak olan KOTEB için yapılanma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sadece yazıhane sahipleri değil otogarda esnaflık yapan her işletmeye öncelikle maddi anlamda destek sağlayacak olan ve 22 üyesi bulunan şirket 30 üyeye ulaşınca yapılanmasını tamamlayarak kongresini gerçekleştirecek. KOTO toplantı salonunda Dernek Başkanı Fevzi Satır’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda şirketin kuruluşunu tamamlamasının ardından hangi konulara eğileceği tartışıldı.

 

KENDİMİZ KESECEĞİZ

KOTEB Geçici Başkanı Zafer Alayoğlu, otogarda yazıhanelerde dışında başka işletmelerinde bulunduğunu belirterek, “Büyük sivil toplum kuruluşlarının, büyük kulüplerin ticari birliktelik yaptığını görüyoruz. Ankara, İstanbul, Bursa gibi şehirler kendi illeri dışına çıkmış başka illerde ticaret yapmaya başladılar. Otogar esnafı olarak askerliğini yapmış, vergisini ödeyen insanlarız. Kimsenin kapısında köle olmayız. Kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz” dedi.

#

04 Mar 2015 - 18:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

kadir ışıklı - Muharrem İbrahimoğlu siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız ve buna paralel olarakta yaptığınız haber maalesef baştan aşşağı yanlışlarla dolu. Konu hakkında bilgi edinip haberinizi ivedilikle tekzip etmenizi öneririm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 18:03