KOTO Akademi’de ‘franchising’ semineri

Küçük ve orta boy işletmeler (KOBİ), ekonomik canlanma, yapısal değişim, istihdam yaratma ve teknolojik gelişmelere uyum konusundaki rolleri nedeniyl...

Küçük ve orta boy işletmeler (KOBİ), ekonomik canlanma, yapısal değişim, istihdam yaratma ve teknolojik gelişmelere uyum konusundaki rolleri nedeniyle ülke ekonomileri için vazgeçilemez unsurlardır. Ancak, KOBİ’ler, küresel rekabet ortamında ayakta kalabilmek ve rekabet güçlerini arttırmak için büyüme stratejilerine gereksinim duymaktadır. Bu ihtiyaçtan yola çıkan KOTO Akademi, KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu büyüme stratejilerinin ve ticaret yapmanın farklı bir yöntemi olarak tanınan franchising sisteminin anlatılacağı bir seminer düzenliyor.


TÜM KATILIMCILARA AÇIK

21 Nisan 2015 Salı günü 14:00/16.00 saatleri arasında Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bilsen Bilgili  tarafından verilecek seminerde, “KOBİ’ler için yatay büyüme stratejileri, Dikey Büyüme Stratejileri, Franchise Sistemlerin Büyüme Stratejileri İçerisindeki Yeri ve Önemi, Franchise Zincirlerin Bayilerden Farklılıkları, Franchise Zincirlerin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Avantaj ve Dezavantajları, Franchise Bulma ve Anlaşma Yöntemleri ile Başarılı Franchise Örnekleri” kapsamlı bir şekilde anlatılacak. Seminer, tüm katılımcılara açık ve ücretsiz olacak.

#

20 Nis 2015 - 11:51 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.