KOTO BAŞKANI MURAT ÖZDAĞ’A SERİ ZİYARETLER

Hac görevini ifa ettikten sonra görevinin başına dönen Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ı her kesimden insanlar ziyaret ediyor.GENÇ İŞADAMLAR...


Hac görevini ifa ettikten sonra görevinin başına dönen Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ı her kesimden insanlar ziyaret ediyor.
GENÇ İŞADAMLARI
Genç işadamlarının yer aldığı bir grup tarafından önceki gün makamında ziyaret edilen Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, insanların genç yaşlarında hac görevlerini ifa etmelerinin hac ibadetini daha anlamlı hale getirdiğini söyledi. Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyesi Volkan Kavşut ve genç işadamları Emre Kılıç, Eyüp Şahintürk, Ercan Aşıklı, Sıtkı Demir, İdris Sağlam tarafından makamında ziyaret edilen Başkan Murat Özdağ konuklarına hurma ve zemzem ikram etti.

#

25 Eki 2013 - 10:28 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.