KOTO Koleji öğrencileri icatlarıyla büyüledi

Sadece bölgemizin değil, tüm Türkiye’nin sorunu olan yetişmiş ara eleman sıkıntısına çözüm sunmak amacıyla KOTO Teknik Koleji’ni faaliyete alan Kocae...

Sadece bölgemizin değil, tüm Türkiye’nin sorunu olan yetişmiş ara eleman sıkıntısına çözüm sunmak amacıyla KOTO Teknik Koleji’ni faaliyete alan Kocaeli Ticaret Odası, eğitim faaliyetlerini Kocaeli Ticaret Odası Eğitim Vakfı üzerinden sürdürüyor. Vakfın mütevelli heyetinde yer alan bir grup işadamı, KOTO Teknik Koleji’nde yapılan çalışmaları yerinde görmek ve öğrenciler tarafından açılan bilim sergisini gezmek üzere okula bir ziyarette bulundu.

 

LİSE YILLARINA DÖNDÜLER

KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Oda Başkanı Murat Özdağ, yönetim ve meclis üyelerinin de yer aldığı işadamları, adeta kendi lise yıllarına geri döndü. Öğrencilerle kendi eğitim yıllarında yaşadıkları anıları paylaşan heyet, daha sonra öğrencilerin icatlarının sergilendiği sergiyi gezdi. Kendi kendini park edebilen otomobillerden, güneş enerjisiyle şarj edilebilen cep telefonlarına kadar birçok icadın yer aldığı sergi, oda yöneticilerini hayran bıraktı.

#

01 Nis 2016 - 17:22 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.