KOTO Meslek Lisesi’nden duygulandıran program

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla tören düzenledi. Okulun konferans salonun...

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla tören düzenledi. Okulun konferans salonunda düzenlenen ve Okul Müdürü Özcan Bedel’in öğretmenler ve öğrencilerle birlikte ev sahipliği yaptığı törene; Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Mahmut Demirci, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Volkan Yılmaz, Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uzuner, Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan Bülent Özel, KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Ziya Uludüz, Hasan Kanca, Halil Baylam ve davetliler katıldı.

 

SALONDA DUYGUSAL DAKİKALAR

İlginin yoğun olduğu törenin ilk bölümünde 10/E sınıfından Mehmet Emir Çelikkol, Mehmet Akif Ersoy’un ‘Atiyi Karanlık Görerek Azmi Bırakmak’ isimli şiirini seslendirdi. Program; Tarih öğretmeni Dr. Nural Savcı’nın ‘Çanakkale ruhuna ve bu ruhun ortaya çıkardığı dinamiklere’ konulu sunumuyla devam etti. Adeta Çanakkale ruhuna bürünen öğrenciler performanslarıyla göz doldurdu. Tören, sonunda katılımcılara üzüm hoşafı ve ekmek ikram edildi.

#

26 Mar 2017 - 13:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.