KOTO, TEB ile kredi protokolü imzaladı

KOTO, üyelerine kolay kredi avantajları sağlamak için finans kurumları ve bankalarla yaptığı kredi protokollerine bir yenisini Türkiye Ekonomi Bankası...

KOTO, üyelerine kolay kredi avantajları sağlamak için finans kurumları ve bankalarla yaptığı kredi protokollerine bir yenisini Türkiye Ekonomi Bankası ile ekledi. Acil ihtiyaçların karşılanmasına yönelik oluşturulan protokolle azami 25 bin liraya kadar kredi alınabilecek

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı H. İbrahim Keleş ile Türkiye Ekonomi Bankası İzmit Alemdar Şube Müdürü Nur Esin Keleş arasında Oda binasında imzalanan kredi protokolüyle Kocaeli Ticaret Odası üyeleri acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla azami 25 bin liralık krediyi 3 ay ödemesiz 36 ayda eşit taksitler halinde ödeyebilecek. 300 liralık masrafla alınabilecek krediyle amaçlarının piyasaya nakit akışı sağlamak olduğunu belirten Başkan Keleş, “Böylece piyasaların rahatlamasını arzu ediyoruz” dedi.

NEFES ALDIRAN KREDİ

Türkiye Ekonomi Bankası olarak ülke genelinde esnaf ve tüccarın nakit yönünden rahatlanması için böyle bir çalışma yaptıklarını belirten bankanın Alemdar Şube Müdürü Nur Esin Keleş, “Nefes Aldıran Kredi” olarak adlandırdıkları çalışmayla Kocaeli Ticaret Odası üyelerinin de yararlanmasını arzuladıklarını söyledi. Protokolle KOTO üyelerine avantajlar sağlamayı amaçladıklarını belirten Nur Esin Keleş, TEB olarak daima ekonominin asli unsuru olan tüccarın yanında yer almaya çalıştıklarını söyledi.

#

13 Nis 2012 - 16:27 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.