KOTO'dan taziye mesajı: Üzüntülüyüz

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan, Ticaret Odası Başkanlarından Merhum Nihat Gürer'in vefatı ile i...

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan, Ticaret Odası Başkanlarından Merhum Nihat Gürer'in vefatı ile ilgili taziye mesajı yayınlayarak 'Üzüntülüyüz, Merhuma Allah'tan rahmet Ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyoruz' dediler. Merhum Nihat Gürer'in Ticaret Odası Başkanlığı döneminde önemli hizmetlere imza attığını belirten Bulut ve Doğan, 'İlimiz Sigorta sektörünün duayeni Nihat Gürer (69) bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düşerek hakkın rahmetine kavuşmuştur. Nihat Gürer Ağabeyimize Allah'tan Rahmet Acılı Ailesine ve sevenlerine Kocaeli Halkına ve Kocaeli Ticaret Odası Üyelerimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz" dediler.

#

21 Oca 2017 - 14:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.