KOÜ Eğitim Fakültesi ek binası hayırlı olsun

            Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi ek binası açılış töreni önceki gün Vali Ercan Topaca’nın katılımlarıyla yapıldı. Açılış törenine Rek...

 

 

 

 

 

 

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi ek binası açılış töreni önceki gün Vali Ercan Topaca’nın katılımlarıyla yapıldı. Açılış törenine Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevat Celep, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Vali Topaca, başarının önemine değinerek “Kimsenin düşünmediğini düşünüp, kimsenin yapmadığını yaparsanız günümüzde başarılı olabilirsiniz. Bu başarı sayesinde de ülkenizin refahına tek başınıza bile olsa katkı sağlamış olursunuz. Bu başarıyı yakalayacak gençlerini de, siz geleceğin öğretmenleri yetiştireceksiniz. Her bir öğrencinizi geleceğin cumhurbaşkanı, valisi, rektörü olacakmış gibi yetiştirin” dedi.

 

REKTÖR’DEN KUTLAMA

 

Öğretmenliğin, hem dünyanın hem de ülkemizin en önemli mesleklerinden bir tanesi olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Komsuoğlu ise, “Ödül alanları kutluyor, başarılarını devamını diliyorum” dedi. Eğitim Fakültesi ile ilgili istatistiki bilgiler veren Dekan Prof. Dr. Celep, “İnsan yoğunluklu ve değer odaklı olması öğretmenlik mesleğinin olma sebebidir” dedi. Tören ek bina açılışını yapması ile son buldu. Tören, 2013 yılı bilim başarı ve bilim özendirme ödülleri ile uygulamalı girişimcilik eğitimi katılım belgelerinin verilmesi ve ek bina açılış kurdelesinin kesilmesi ile son buldu. 

#

01 May 2014 - 12:33 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.