KOÜ ile MAGNA işbirliği yapıyor

İlimizde yeni Ar-Ge merkezi kurulumunu gerçekleştiren otomotiv koltuk üretimi sektöründen MAGNA Seating firması ile Kocaeli Üniversitesi arasında prot...

İlimizde yeni Ar-Ge merkezi kurulumunu gerçekleştiren otomotiv koltuk üretimi sektöründen MAGNA Seating firması ile Kocaeli Üniversitesi arasında protokol imzalandı. Protokolü KOÜ adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, MAGNA Seating adına ise Genel Müdür Serdar Eren imzaladı.

 

ÖN TOPLANTI YAPILDI

Firma yetkililerinin katıldığı törende, KOÜ Teknoloji Transfer Ofisi yetkilileri yanı sıra, Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri yer aldı. Törende konuşan Rektör Yardımcısı Çakır, daha önce MAGNA ile bir ön toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, hayırlı bir işbirliği içinde olacaklarını dile getirdi.

 

“BAŞARILI OLACAĞIZ”

MAGNA Seating Genel Müdürü Serdar Eren ise, “Böyle güzel bir atmosferde olmak bizim için çok önemli. En iyisini yapmak için de bilimsel yollardan gitmemiz gerektiğini biliyoruz. Bizler en iyisini yapmak, en iyisi olmak adına yola çıktık, bunu da sizin desteklerinizle başaracağımıza inanıyoruz” dedi. İmza töreninin ardından, bir sonraki toplantının nisan ayı başında MAGNA firması ev sahipliğinde gerçekleştirileceği açıklandı.

#

28 Mar 2017 - 00:30 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.