KOÜ İletişim ödülleri sahibini buldu

26 Mayıs Cuma günü İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde KALDER (Türkiye Kalite Derneği) tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Yaşam Kali...

26 Mayıs Cuma günü İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde KALDER (Türkiye Kalite Derneği) tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Yaşam Kalitesi Yarışmasına toplamda 259 proje ile katılım sağlandı. Bireysel Yaşam Kalitesi, Çevre ve Yaşam Kalitesi, Eğitim ve Yaşam Kalitesi, Engellilerin Yaşam Kalitesi ve Kadınların Yaşam Kalitesi olmak üzere toplamda 5 kategoride ödüller sahibini buldu.

 

“ENGELLİLERİN YAŞAM KALİTESİ”

Yarışmaya “Engellilerin Yaşam Kalitesi” kategorisinden katılan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Sefer Gülçiçek “Entegre Yaşam Dersi” projesi ile Birincilik ödülünün sahibi oldu. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Nisanur Zaloğlu ve Feyza Karboğa ile Reklamcılık Bölümü öğrencisi Esra Kayapınar ise Grup Yeşil adıyla “Çevre ve Yaşam Kalitesi” kategorisinden yarışmaya katılım gerçekleştirirken “Kelebek Bank” projeleri ile İkincilik ödülünün sahibi oldular.

 

“ÖĞRENCİLERİN KARİYERLERİNİ ETKİLER”

İletişim Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Cem Pekman ve Arş. Gör. Dr. Banu Küçüksaraç’ın da katılım gerçekleştirdiği ödül töreninde öğrencilerin heyecanlı olduğu gözlendi. Ödül kazanan öğrenciler, içinde yaşadıkları topluma duyarlı bireyler olarak insanların hayatına dokunabilmenin önemli olduğunu ve bu noktada üniversite öğrencilerine büyük bir rol düştüğünün altını çizdiler. Ayrıca öğrencilerin desteklendiği sektörel yarışmalara katılmanın öğrencilerin kariyerlerini olumlu yönde etkileyeceğini belirttiler.

 

FARKLI ÖDÜLLER KAZANMIŞTI

İletişim Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İdil Sayımer ve Arş. Gör. Dr. Banu Küçüksaraç’ın da katılım gerçekleştirdiği HİT Atölye öğrencileri bu yıl BHİD (Bursa Halkla İlişkiler Derneği) tarafından düzenlenen HİÇ (Halkla İlişkiler Çalışmaları) Yarışması ve Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışmasından da farklı kategorilerde ödüller kazanmıştı. Selin BECER

#

29 May 2017 - 15:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.