KOÜ Mimarlık Fakültesi Selanik’te sergi açtı

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevnihal Erdoğan başkanlığındaki akademik heyet geçtiğimiz hafta Selanik Aristo Ün...

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevnihal Erdoğan başkanlığındaki akademik heyet geçtiğimiz hafta Selanik Aristo Üniversitesi’ne giderek Mimarlık Fakültesi’nin bitirme projelerinden oluşan bir sergi açtı. Aristo Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile başlatılan işbirliği çerçevesinde Selanik’te bulunan heyette Dekan Prof. Dr. Nevnihal Erdoğan, Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Neşe Çakıcıalp, Arş. Gör. Seda Kaplan ve proje sahibi öğrenciler yer aldı.

 

İŞBİRLİĞİ TEMENNİSİNDE BULUNULDU

Aristo Üniversitesi’nde çeşitli incelemelerde bulunan heyet, Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nikos Kaloguiri ve Restorasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fani Vavili ile işbirliğini geliştirmeye yönelik temaslarda bulundu. Heyet, Aristo Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Pericles Mitkas ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kostas Katsampalos ile de görüştü. Görüşmelerde, iki fakülte arasında başlayan işbirliğinin büyümesi, gelişmesi ve iki üniversite arasındaki işbirliklerine dönüşmesi temennisinde bulunuldu.

#

09 May 2015 - 11:16 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.