KOÜ müzik mezunları, hocalarıyla buluştu

Öğrencilerinin mezuniyetinden sonra kendisi de üniversiteden ayrılarak İstanbul’a yerleşen, 1 Mayıs Marşının da bestecisi olan Sarper Özsan, mezun öğr...

Öğrencilerinin mezuniyetinden sonra kendisi de üniversiteden ayrılarak İstanbul’a yerleşen, 1 Mayıs Marşının da bestecisi olan Sarper Özsan, mezun öğrencileri ile İzmit’te bir araya gelerek hasret giderdi. Kendisinden çok şey öğrendiklerini ve kurulan dostlukla zaman zaman bir araya geldiklerini söyleyen müzikoloji ve müzik bölümü mezunları Şehriban Akbaba, Alkın Toy, Pelin Ece, Giraycan Aytaç ve Bahanur Akbulut “Kimimiz müzik öğretmeni olarak görev yaparken, kimimiz de yüksek lisans eğitimlerimize başladık. Bizde çok emeği olan değerli hocamız Sarper Özsan’ı hiç unutmadık. İstanbul’dan İzmit’e bizi görmeye gelince hocamızla buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Kendisini çok seviyoruz ve ondan hala öğreneceğimiz çok şey var” dediler.

#

08 Tem 2015 - 09:48 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.