KOÜ’de çifte açılış

Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın yeni hizmet alanları için önceki gün açılış töreni düzenlend...

Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın yeni hizmet alanları için önceki gün açılış töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Çakır, Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Ahmet Küçük, akademisyenler, idari personel ve öğrencilerin katıldığı törende, Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet alanlarına kavuştu.

 

HİZMETİN ARTIRILMASI  HEDEFLENİYOR

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Sosyal tesislerde yapılan yeni hizmet alanları ile öğrencilerin alacağı hizmetin artırılması hedefleniyor. Uluslararası İlişkiler Birimi’nde yapılan açılış töreninde Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi’nin bin 500 civarında uluslararası öğrenciye sahip olduğunu ancak bu sayının yetersiz olduğunu vurguladı.

 

“HEDEF ÖĞRENCİ SAYISI 5 BİN”

Uluslararası İlişkiler Birimi’nin yeni hizmet alanı ile birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ve bu ölçüde önemli mesafeler kaydettiğini belirten Prof. Dr. Hülagü, “Kocaeli Üniversitesi olarak hedef belirlediğimiz uluslararası öğrenci sayımız 5 bin. Bu sayıyı, Uluslararası İlişkiler Birimimizin gösterdiği özverili çalışma neticesinde kısa sürede yakalayacağımızı düşünüyorum” dedi. Açılış töreni ardından Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü yeni hizmet alanını gezerek, Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Doğan Yüksel’den bilgi aldı.

 

ARŞİVİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Uluslararası İlişkiler Birimi’nin açılışı ardından yeni hizmet alanına sahip olan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın açılışı yapıldı. Rektör Prof. Dr. Hülagü, yeni hizmet alanı ile birlikte üniversitede dağınık bulunan fakülte ve yüksekokulların öğrenci işleri birimlerini bir araya getirerek tek bir merkezden görevini yürütmeye başladığını vurguladı. Açılış ardından Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nı gezen ve Daire Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım’dan bilgi alan Sadettin Hülagü, yenilenen ve modernleşen arşivin önemine de değindi. 

#

21 Eki 2016 - 11:54 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.