KOÜ’de son KİK toplantısı

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yetkili sendika olan Bağımsız Sağlık-Sen ile Kocaeli Üniversitesi arasında gerçekleştirilen K...

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yetkili sendika olan Bağımsız Sağlık-Sen ile Kocaeli Üniversitesi arasında gerçekleştirilen Kurum İdari Kurulu (KİK) toplantısının 2016 yılı içerisindeki ikinci ve sonuncusu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi.

 

KATILAN HEYET

Kocaeli Üniversitesi heyetinde Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, Prof. Dr. Faruk Erdem yer alırken Bağımsız Sağlık-Sen heyetinde ise Şube Başkan Vekili Uğur Öcal, Şube Genel Sekreteri Nuray Tanrıkulu, Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Durak ile Araştırma ve Uygulama Hastanesi Baş Temsilcisi Serkan Şahin bulundu.

 

“VERİMLİ BİR  TOPLANTI OLDU”

Kurum ile yetkili sendika arasında yılda iki kez gerçekleştirilen KİK Toplantısının ikincisinde tüm maddeler üzerinde anlaşma sağlandı.
Toplantı çıkışında açıklamalarda bulunan Uğur Öcal, “Bugün üniversitemizi, sendikamızı ve tüm hastane çalışanlarımızı yakından ilgilendiren çok önemli iki toplantı gerçekleştirdik. İlki aldığımız sonuç itibariyle tüm çalışanlarımızı mutlu ettiğini düşündüğüm promosyon ihalesi ikincisi ise şimdi bitirdiğimiz KİK toplantısı. Oldukça verimli bir toplantı oldu” dedi.

 

“RUTİN TOPLANTI  KARARI ALDIK”

Öcal, “Ayrıca sadece sözde ve yazıda kalmaması için dile getirdiğimiz sorunların çözümünün karşılıklı takibi için yönetimle sendikamız arasında rutin toplantı yapma kararı aldık. Yetkili olduğumuz ve var olduğumuz kurumlarda ayrım gözetmeksizin tüm sağlık çalışanlarının problemlerinin çözümü içi çaba harcayacağız. Kocaeli Üniversitesi Hastanesi gibi Türkiye’nin en gözde hastanelerinden birinde bizlere destek vererek bugünkü başarıda emeği olan tüm üyelere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

#

22 Eki 2016 - 13:41 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.