KOÜ’de son tören

        Kocaeli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu’nda önceki gün mezuniyet coşkusu yaşandı. Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törene...

 

 

 

 

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu’nda önceki gün mezuniyet coşkusu yaşandı. Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törene büyük ilgi gösterildi. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Osman Poyraz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci, okul müdürü Prof. Dr. Görkem Aksoy, akademisyenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Program ile KOÜ’de yılın son mezuniyet töreni de yapılmış oldu.

 

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Okulun 17. dönem mezuniyeti ve 139 sağlıkçının mezun olduğu tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Tören açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci, öğrencilere hayatlarında başarılar diledi. Okul birincisi Nazlıcan Koşat ise mutluluk ve üzüntüyü birlikte yaşadıklarını belirtti. Bu arada okulda ikinci Ayşeana Solmaz, üçüncü de Bahar Öztoprak oldu.

 

DESTEK OLUN

Prof. Dr. Görkem Aksoy da, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. Aksoy, “Bundan sonra hayat daha zor geçebilir. Aileler lütfen çocuklarınızdan desteklerinizi çekmeyin. Bugünden sonra sağlıkçı olarak hizmet hayatına adım atıyorsunuz” dedi.

#

08 Tem 2014 - 13:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.