“Köyler çekim merkezi olacak”

CHP’de Sefa Sirmen, önceki akşam Sarıhocalar Köyü’nde vatandaşlarla buluştu. 6 köyden toplam bin kişinin katıldığı buluşmada konuşan Sirmen, “Biz size...


CHP’de Sefa Sirmen, önceki akşam Sarıhocalar Köyü’nde vatandaşlarla buluştu. 6 köyden toplam bin kişinin katıldığı buluşmada konuşan Sirmen, “Biz size hizmet için geliyoruz. Köylerimizi çekim merkezi yapacağız” dedi

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen önceki akşam Sarıhocalar Köyü’ndeydi. Milletvekili Haydar Akar, il başkanı Yalçın Kuşkan, ilçe başkanı Selman Yıldırım, Kısalar, Arpalık İhsaniye, Sarışeyh, Çayırköy, Yassıbağ, Orhaniye, Çubuklu Bala ve Çubuklu Osmaniye Köyü’nün sakinlerinden yaklaşık bin kişi toplantıda hazır bulundu. Köylülerle pilav üstü kavurma yiyen Sirmen, gördüğü ilgi karşısında oldukça mutlu oldu. Toplantıda konuşan ilçe başkanı Selman Yıldırım, 30 Mart’ı kurtuluş tarihi olarak açıkladı.

RUHSAT PARASI YOK
Daha sonra konuşan başkan adayı Sefa Sirmen ise, 10 yılda büyük işkence çekildiğini söylediler. Ülkede büyük bir soygun yaşandığını söyleyen Sirmen, Başbakan’dan yolsuzluğun üzerine gitmesini istedi. 40 bin kişiye iş imkanı sağladıklarını, 7 bin 200 sosyal konut yaptıklarını belirten Sirmen, “Yeni dönemde de büyük projelerle geliyoruz. Köylerimizi çekim merkezi yapacağız. Köylerde ev yapan vatandaşımızdan ruhsat harcı ya da yapı denetim ücreti almayacağız. Belediyecilik herkesin işi değil. Bunlar paraya boğulmuşlar ama bir şey yapmıyorlar” dedi.

BAŞBAKAN ÇETE LİDERİ
Milletvekili Haydar Akar’ın gündeminde ise yolsuzluk operasyonu vardı. Dünyanın en büyük rüşvet ve yolsuzluk skandalıyla karşı karşıya olduklarını söyleyen milletvekili Akar, “Türkiye bütçesinin 3’te 1 oranında soygun yapılıyor. Çetelerin, Avrupa’nın ve tarikatın bunu yaptığını söylüyorlar. Oysa kendi bakanı istifa ederken bütün işi Başbakan’ın talimatıyla yaptıklarını söylüyor. Çetelerin lideri Başbakan’dır” dedi.

DERSİ SANDIKTA VERİN
İzmit’te Fethiye Caddesi’nde yaşayanlarla burada yaşayanların eşit olduğunu söyleyen Akar, “Türkiye 11 yıldır, Kocaeli 9 yıldır bunlar tarafından yönetiliyor. Evinizdeki ekmeğe, mazot parasına bakın. Eğer bu yönetimi beğeniyorsanız oy vermeye devam edin. Büyükşehir Belediyesi’ne şu ana kadar 20 milyar dolar para geldi. Bunun karşılığında size köpek barınağından başka ne yaptılar. Sizden bize destek vermenizi istiyorum. Bu şımarıklara dersi sandıkta verin” diye konuştu.

#

29 Ara 2013 - 16:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.