Köyler ve Mahalleler Futbol Tunuvası&'nda kuralar çekildi

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Köyler ve Mahaller Futbol Turnuvasında Buluşuyor” organizasyonunun kuraları çekildi. 43 takımın mücadele ede...

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Köyler ve Mahaller Futbol Turnuvasında Buluşuyor” organizasyonunun kuraları çekildi. 43 takımın mücadele edeceği turnuvanın açılışı Çarşamba günü Sporköy Tesisleri'nde saat 18.00'de oynanacak şöhretler karşılaşması maçı ile yapılacak.

SPORKÖY’DE KURA ÇEKİLDİ
Önceki akşam Sporköy Tesisleri'nde gerçekleşen turnuvanın kura çekiminde tertip komitesi, takım temsilcileri ve Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül hazır bulundu. Kartepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Kartepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü Osman Turan, Spor Birimi Sorumlusu Hacı Ağdaş, Hasanpaşa Mahalle Muhtarı Nuri Kılıç, Nizam Tanrıkulu, Hasan Şişman, Nuri Başaran'dan oluşan organizasyon komitesi yapılan başvurular sonrası belirlenen 43 takım arasında yaptıkları kura çekimi ile grupları belirledi.

KURALLAR BELİRLENDİ
14 grupta 43 takımın mücadele edeceği turnuvada A ve B Grubu 4 takımdan diğer gruplar ise 3 takımdan oluşturuldu. A ve B Grubu'ndan ilk 2'ye giren takım eleme grubuna çıkarken diğer gruplarda grup birincileri eleme gruplarına kalmaya hak kazanacak. Takımlar 15 kişilik oyuncu esame listesinden oluşurken karşılaşmalarda 8 kişi sahada top koşturacak. 25 dakikalık 2 devre olmak üzere hafta içi 5 gün sürecek karşılaşmalarda oyuncu değiştirmek serbest olacak.

CENTİLMENLİK DİLEKLERİ
Kendi mahallesi dışında Kartepe de oturmak şartı ile üç misafir oyuncu bulundurabilecek takımlar, bu sene amatör ve profesyonel liglerde lisanslı sporcuları alamıyor. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, köy ve mahalleleri kaynaştırmak amacıyla düzenledikleri turnuvanın centilmenlik anlayışı içinde mücadele edecek takımlarla daha başarılı olacağına inandığını ifade etti.

A GRUBU
1.İstasyon 2
2.Türk Fransız Kardeşliği İÖO
3.İlçe Emniyet Müdürlüğü
4.Petrol Mahallesi

B GRUBU
1.Şevkatiye 2
2.Baysan Trafo
3.Ergül Kereste
4.Uzuntarla Yeşiltepe Mahallesi

C GRUBU
1.Yeni Eşme Mahallesi
2.Çamlık 2
3.Köseköy Ulus Mahallesi

D GRUBU
1.Şevkatiye Mahallesi 1
2.Suadiye Selçuk Mahallesi
3.Hacı Halim Mahallesi

E GRUBU
1.Köseköy Sanayi Sitesi
2.Arslanbey Atakent
3.Maşukiye

F GRUBU
1.Uzunçiftlik Beşevler
2.Uzunçiftlik Hürriyet Mahallesi
3.Avluburun

G GRUBU
1.Sarımeşe Bakırlı
2.Çamlık 1
3.İstasyon 1

H GRUBU
1.Uzunçiftlik Atakent Mahallesi
2.Suadiye Orta Mahalle
3.Köseköy Gaziler Mahallesi

K GRUBU
1.Rahmiye Mahallesi
2.Şirinsulhiye
3.Bahçelievler

I GRUBU
1.Acısu
2.Sultaniye Köyü
3.Suadiye Çepni Zincirlikuyu

L GRUBU
1.Suadiye Kasırga Mahallesi
2.İstasyon 4
3.Köseköy Fatih Mahallesi

M GRUBU
1.Uzunçiftlik Konak
2.Bayraktar Köyü
3.İstasyon 3

N GRUBU
1.Arslanbey Menderes Mahallesi
2.Tepecik Mahallesi
3.Sarımeşe Hürriyet Mahallesi

O GRUBU
1.Kardeşler Kormaj
2.Suadiye Çepni Mahallesi
3.Uzunbey Mahallesi

#

14 Şub 2011 - 09:39 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.