Koza Tesisleri, Kartepe’de hizmette

Koza Izgara ve Kır Düğünü Tesisleri, Kartepe Kızılcık Mahallesi Sapanca Yolu Caddesi Tepetarla mevkii No: 210-A adresinde hizmete girdi. 530 metrekar...

Koza Izgara ve Kır Düğünü Tesisleri, Kartepe Kızılcık Mahallesi Sapanca Yolu Caddesi Tepetarla mevkii No: 210-A adresinde hizmete girdi. 530 metrekaresi kapalı olmak üzere 8 dönüm alan üzerine kurulu olan Koza Tesisleri özel organizasyonların adresi olacak. Yücel Kaya ve Tarık Atun Akar’ın işletmeciliğini yaptığı 2 katlı tesiste aynı anda 400 kişinin ağırlanacağı yemek salonu, şömineli salonları ve Koza’ya özgü yemekler dikkat çekiyor.

 

ÇOK ÖZEL BİR YER

Güler yüzlü ve kaliteli hizmetle misafirleri en iyi şekilde ağırlamaya hazır olan 13 personelle hizmet vermeye başlayan Koza Tesisleri’nin birinci katında 2 ayrı şömine başında yemeğinizi yiyebilir, dilerseniz ‘kendin pişir, kendin ye’ ayrıcalığından yararlanabilir, 400 kişilik yemek salonunda büyük organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Ayrıca alanda çocuklar için de oyun bölümleri bulunuyor. Tesis içinde sevdiklerinizi mutlu edecek hediyelik eşya bölümü de yer alıyor.

 

ÖZEL YEMEKLER

Otopark sorunu bulunmayan Koza Tesisleri’nin ikinci katında ise VIP salon ve şömineli mini yemek salonundan faydalanabilir, baharın gelişiyle birlikte bin kişilik açık alanda kır düğünü, sünnet, nişan, özel yemek organizasyonları da yapabilirsiniz. Taş fırında pişen sütlü ekmek, tandır ekmeği, pide ve lavaşın lezzetini, satır etle hazırlanan özel Koza köfte ızgarasının, kiremitte çeşitli yiyeceklerin tadıyla birleştirebilirsiniz.

#

15 Ara 2014 - 15:39 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.