KSMMMO’da 2 eğitim birden

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO), aynı gün içerisinde 2 ayrı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Oda hizmet binasında ilk olarak T...

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO), aynı gün içerisinde 2 ayrı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Oda hizmet binasında ilk olarak TÜRMOB Genel Saymanı Ülkü Sönmez tarafından, “Güncel Mesleki Sorunlar ve Uygulamalar” konulu sunum gerçekleştirildi. Ardından ise YMM İbrahim Değirmenci’nin “İnşaat İşlerinde Muhasebe ve Vergi Uygulamaları” konulu semineri gerçekleştirildi.

 

AÇILIŞI ÖZCAN YAPTI

KSMMMO hizmet binasında gerçekleştirilen etkinlikler öncesinde açılış konuşmasını, Başkan Fikret Gökmen’in il dışında bulunmasından başkan yardımcısı Remzi Özcan gerçekleştirdi. Özcan, “Oda olarak eğitim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Kudret Taş da aramızda” diye konuştu.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Yapılan konuşmanın ardından TÜRMOB Genel Saymanı Ülkü Sönmez ve YMM İbrahim Değirmenci sunumlarını gerçekleştirdiler. Meslek mensuplarının ve stajyerlerin ilgiyle takip ettiği sunum ve eğitim seminerine katılım oranı bir hayli yüksek oldu.

#

17 Eyl 2015 - 09:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.