KSMMMO’da birlik mesajları

Ender Şenol’un yönetim kurulu başkanı olduğu Kocaeli SMMM Odasında yapılan bayramlaşmaya ilgi büyüktü.Kocaeli SMMMO Eğitim, Kültür ve Hizmet Binası’nd...

Ender Şenol’un yönetim kurulu başkanı olduğu Kocaeli SMMM Odasında yapılan bayramlaşmaya ilgi büyüktü.
Kocaeli SMMMO Eğitim, Kültür ve Hizmet Binası’nda gerçekleşen bayramlaşmaya; Başkan Ender Şenol, Oda Başkan Yardımcısı Ali Odabaş, Oda Sekreteri Mustafa Taşpınar, Muhasip Üye Aylin Küçük, yönetim kurulu üyeleri Yonca Yılmaz ve Remzi Özcan, Meclis Başkanı Mehmet Balimre, Divan Katibi Engin Eroğlu, Disiplin Kurulu Başkanı Cengiz Tosun, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı Lütfü Kaya Taner, Denetim Komisyonu Başkanı Mümtaz Atmaca, Mesleki Araştırma ve Mevzuat Komisyonu Başkanı Osman Yaşar Bayram, Gölcük Temsilcilik Başkanı Orhan Uzuner, Mesleki Denetim Komisyonu üyesi Musa Özcan, Cevre Komisyonu üyesi Rüstem Çakal, Meclis üyeleri; İsmet İşeri, Hasan Çiçek, Bektaş Mehmet Toker, Zikri Uçan, Orhan Kaya, Atilla Güngör, Murat Biçer, Mazlum Göçer, Tülin Keçeci Güngör ile çok sayıda oda üyesi katıldı.

LOKUM İKRAM EDİLDİ
Bayramlaşmaya katılanlara baklava, su böreği ile tatlı olarak da Mümtaz Atmaca tarafından özel olarak hazırlanan bisküvi arası lokum ikram edildi. Ramazan Bayramında lavaş arasında dürüm ve kavurma ikram eden Mümtaz Atmaca’nın kurbanda bisküvi ikramı çok beğenildi. Oda üyeleri bayram sohbetlerini çay içerek tamamladı.

#

11 Kas 2011 - 15:14 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.