KSO’da ÇED semineri verildi

Odanın konferans salonunda gerçekleşen seminere çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, firmaların yetkilileri ve çevre danışmanlık firmaları yoğ...

Odanın konferans salonunda gerçekleşen seminere çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, firmaların yetkilileri ve çevre danışmanlık firmaları yoğun ilgi gösterdi.

 

ODA OLARAK ÇOK HASSASIZ

Seminerin açılışını yapan KSO Kalite ve Çevre Uzmanı Aynur Hacıfettahoğlu, KSO olarak, çevre konusunda sanayi kuruluşlarının bilinçlendirilmesi ve farkındalıkların artırılmasına önem verdiklerini söyledi. Hacıfettahoğlu, Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri organizasyonu ile her yıl firmaları ödüllendirdiklerini belirtti.

 

ÇED ANLATILDI

Düzenlenen eğitim semineri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Ebru Kocaaslan’ın Çevresel Etki Değerlendirme Süreci hakkındaki sunumu ile başladı. Kocaaslan sunumunda, Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği, faaliyetten men kararı, EK-1 ve EK-2 projeleri ÇED prosedürleri, kapasite artışları ÇED uygulamaları, ÇED raporundaki taahhütler, ÇED kararı geçerlilik süresi, izleme ve kontrol faaliyetleri ve e-ÇED uygulamaları hakkında katılımcılara bilgi aktardı. Buket SEZER

#

10 Mar 2015 - 15:36 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.