KSO’da eğitime devam

        Kocaeli Sanayi Odası (KSO), üyelerine yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda KSO ile Ekonomi Bakanlığı İstanbul İhracakçı Birlik...

 

 

 

 

Kocaeli Sanayi Odası (KSO), üyelerine yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda KSO ile Ekonomi Bakanlığı İstanbul İhracakçı Birlikleri Genel Sekreterliği işbirliği ile ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri’ düzenlenecek.

 

29 Mayıs Perşembe günü saat 13.00’da başlayacak olan eğitim çalışması 18.30’a kadar devam edecek. KSO Konferans Salonu’ndaki etkinliğe katılmak isteyenlerin, İstanbul ihracatçı Birlikleri’nin web sayfası üzerinden kayıt yaptırmalarının gerektiğini bildirildi. Eğitimde önemli konular hakkında katılımcılar bilgilendirilecek.

#

25 May 2014 - 11:35 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.