KSO’dan Yaza Veda Konseri

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yaza Veda Konseri düzenledi. Konserde KSO Oda Orkestrası sahne aldı. KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve eşi Rüya Zeytinoğlu’nu...

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yaza Veda Konseri düzenledi. Konserde KSO Oda Orkestrası sahne aldı. KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve eşi Rüya Zeytinoğlu’nun ev sahipliğinde Club Bithynia’da düzenlenen konsere Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve eşi Beril Tuğrul ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

ORKESTRA AYAKTA ALKIŞLANDI

Kokteylle başlayan gecede KSO Oda Orkestrası sahnede eşsiz klasik müzikler seslendirdi. Orkestra şefliğini Özgür Günay’ın üstlendiği konserde Solist Tuğçem Kar ise söylediği şarkılarla kulakların pasını sildi. Seslendirilen birbirinden eşsiz 18 farklı esere tüm katılımcılar da eşlik etti. Konserin sonunda orkestra ayakta alkışlandı. Selin BECER

kokteyl-(1)-001.jpg

#

14 Eyl 2017 - 10:14 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.