KTO, ilkler arasına girdi

KTO, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi 2015 versiyonu belgesini ilk alan odalar arasına girdi. Denetim ile ilgili toplantıya KTO yöneticileri, oda perso...

KTO, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi 2015 versiyonu belgesini ilk alan odalar arasına girdi. Denetim ile ilgili toplantıya KTO yöneticileri, oda personeli ile denetçiler Şehnaz Nalbant ve Olcay Koca katıldı.

 

BAŞKAN SEVİNDİ

Tüm gün süren denetimler sonunda KTO, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi 2015 versiyonu ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sisteminden denetlenerek Türk Loydu denetçilerinden tam not aldı. Sonuç hakkında konuşan Oda Başkanı Sibel Moralı, “Yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını aldık. Odamız bir kez daha Türkiye’de az sayıda ticaret odasının elde edebileceği bir başarıya imza attı. Bu anlamda oda olarak girdiğimiz denetimden alnımızın akıyla çıktık. Yönetimimize ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

#

27 May 2017 - 15:20 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.