KTO, kalite uygulamaları çalışmalarına hızla devam ediyor

Denetimde KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Başkan Yardımcıları Sedat Zımba, Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Çağlayan, Ahmet Kırcı,...

Denetimde KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Başkan Yardımcıları Sedat Zımba, Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Çağlayan, Ahmet Kırcı, Veli Yıldız, Mustafa Genç, Hetem Karahancı, KTO Genel Sekreteri Kenan Mintaş ve Oda personelleri hazır bulundu.

Türk Loydu firmasından Denetmen Oğuz Aksu liderliğinde gerçekleşen denetimde Odada uygulanan kalite çalışmaları incelenerek gözden geçirildi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, 2014 yılının Ocak ayından itibaren gerek yönetim gerekse personel olarak uzun soluklu bir çalışma sürecine girdiklerini ve artık sonuçlarını almaya başladıklarını belirterek, “Odamız Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında başlatılan akreditasyon süreci ile yoğun ve verimli bir çalışma sürecine girdik. Bu süreçte dönem dönem Oda organı üyelerimiz, ilçemizdeki kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir araya gelerek ortak çalışmalarda bulunduk. Bu kapsamda Odamızın 2014-2017 Stratejik Planımızı hazırladık. Üyelerimiz için güzel sonuçlar elde edeceğimize gönülden inanıyoruz. ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemimizi de başarılı bir şekilde uygulamaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Kalite Yönetim Sistemi denetimini başarıyla tamamlayan KTO Yöneticileri ve personeli 26 Kasım 2014 tarihinde yapılacak akreditasyon denetimi için de çalışmalarına hızla devam ediyor. 

#

21 Kas 2014 - 17:54 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.