Küçük Muhammet, 10 gündür kayıp

Gölcük'te market işleten Kerem Güzelaydın'ın oğlu Muhammet Güzelaydın, iddiaya göre 10 gün önce D-130 karayolu Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde mendi...

Gölcük'te market işleten Kerem Güzelaydın'ın oğlu Muhammet Güzelaydın, iddiaya göre 10 gün önce D-130 karayolu Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde mendil satarken ortadan kayboldu. Ailenin yaptığı tüm aramalara rağmen Muhammet Güzelaydın bulunamadı. Aile, Muhammet Güzelaydın'dan haber alamayınca kayıp başvurusunda bulundu. Polis, Muhammet Güzelaydın'ı bulabilmek için çalışma başlattı.

 

EN SON DEĞİRMENDERE'DE GÖRÜLDÜ

Oğlunun en son Değirmendere Mahallesi Yüzbaşılar mevkiinde mendil satarken görüldüğünü söyleyen Kerem Güzelaydın, "Ben market işletiyorum ve 11 çocuğum var. Muhammet diğerleri gibi değil. Evden kaçıyor ve kendisini ikna edemiyoruz. Doktorlar muayene etti, herhangi bir psikolojik sorunu da yok. En son Yüzbaşılar ışıklarında mendil satarken görüldüğü söylendi. Oğlumun hayatından endişe ediyorum. Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusu yaptık. Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

#

22 Haz 2017 - 13:45 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ali kaya - tatile çıkmıştır sen 11 çocuk yap mendil sattır sonra gel ara oldu nezamn konuşsam ışıklarda abi 80-100 tl kazanıyorum okula ne gerek var diyordu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 13:45
01

hakan - çocuğuna mendil sattırırsan şimdide yalandan çocuğunu arama

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 13:45