Küçükkaya: Gereksiz şiddet uygulandı

CHP İzmit İlçe Başkanı Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, haftalık basın toplantısını önceki akşam parti binasında gerçekleştirdi. Küçükkaya’nın gündemin...

CHP İzmit İlçe Başkanı Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, haftalık basın toplantısını önceki akşam parti binasında gerçekleştirdi. Küçükkaya’nın gündeminde İzmit’te yapılan Cerattepe eylemine yapılan polisin sert müdahalesini eleştirdi.

 

“EMNİYET HASSAS OLMALI”

Gündem hakkında yorumlarda bulunan ilçe başkanı Küçükkaya, ülkenin hemen her yerinden sürekli yeni bir isyanın patlak verdiğini dile getirdi. Cerattepe’deki olayların da bunun bir örneğini olduğunu kaydeden Küçükkaya, “İzmit’te yapılan Cerattepe eyleminde yaşananlar 3. dünya ülkelerinde bile görülemeyecek şeylerdir. Gereksiz bir şiddete muhatap kaldık. Emniyet güçleri çevreci ve barışçıl olaylarda insanlara karşı daha hassas olmalı” dedi.

 

“ÜLKEYE ARTIK TURİST GELMEZ”

Terör olaylarına da değinen Küçükkaya, şöyle konuştu: “Ülkede can güvenliği yokken, iktidar dış ülkelerin problemlerini ana gündem maddesi haline getiriyor. Biz iç işlerimizi halletmediğimiz takdirde buraya turist gelmez. Bu da sıcak para kaynağının darbe alması demektir. Bu darbe, ekonominin diğer noktalarını da olumsuz etkiler.” Hilal GÜDÜCÜ

#

22 Şub 2016 - 17:59 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.