Küçükkaya, Vali’yi kutladı

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, önceki akşam parti binasında basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulun...

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, önceki akşam parti binasında basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçükkaya açıklamasına, helikopter kazasında şehit düşen 4 askere rahmet dileyerek başladı.

 

BEN EKONOMİYİ ELEŞTİRDİM

Konuşmasında şelale bölgesindeki dükkanların boş hali ile ilgili açıklamalarına AKP’li İbrahim Elgin’in verdiği yanıta değinen Küçükkaya, “İzmit’in eski halini iyi bilirim. Fakat açıklamamda Şelale Park’ı eleştirmedim. Biz ekonomiye vurgu yaptık. Öğreneceğimiz çok şey olduğunu söylemiş. Mesela sendikal faaliyetleri olan İbrahim Elgin’in TÜPRAŞ satılırken hükümetten yana mı yoksa sendikadan yana mı olduğunu da bilmek isterim” dedi.

 

İZMİT HALKI HUZURLU OLSUN

Türkiye’de sokakların savaş alanına döndüğünü dile getiren Küçükkaya, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye sokakları 12 Eylül öncesine döndü. CHP olarak ‘Ortadoğu’ya giderken dikkatli olun, komşularla kavga etmeyin’ dediğimizde bize sizin ufkunuz yetmez diyenler, şimdi İmralı’dan telefon bekler hale geldiler. İzmit’te yaşanan gerilim bunu gösteriyor. Biz İzmit halkının huzurlu olması için gereken duruşu gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BOŞ KOLTUKLARA OYNUYORLAR

AKP’nin İzmit’te yaptığı danışma toplantısına katılımın düşük olduğunu söyleyen Küçükkaya, Büyükşehir ve İzmit Belediyesi, şunu açıklamalı. Yerel seçim öncesinde kaç İzmitli gence iş sözü verilerek 800-900 liraya taşeron olarak çalıştırılıyor? Yoksa bu sözler tutulmadığı için mi toplantılara katılım düşük oldu. Buna özellikle sendikalı meclis üyeleri yanıt vermeli” dedi.

 

VALİ’YE TEŞEKKÜR

Son olarak konuşmasında Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na teşekkür eden Küçükkaya, şöyle konuştu: “Yeni gelen Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı çalışma hepimizin takdirini kazandı. Suriyeliler belirli bir noktaya taşınarak kent içindeki bu yükü hafifletti. Diğer Vali Ercan Topaca, AKP’nin seçim işleri başkanı gibi çalışmıştı. Güzeloğlu ise güzel işlerle başladı. Umarız ilerleyen dönemde bu durum tersine dönmez” şeklinde konuştu. Berfu SOYSAL

#

14 Eki 2014 - 15:59 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.