Küçüklerden görkemli gösteri

İhsaniye Çiftlik İlkokulu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Değerler Eğitimi Projesi’ kapsamında açılan sergiye ev sahipliği y...

İhsaniye Çiftlik İlkokulu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Değerler Eğitimi Projesi’ kapsamında açılan sergiye ev sahipliği yaptı. Serginin açılışına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

DEĞERLERİNİ CANLANDIRDILAR

Öğrenciler, tarihi şahsiyetlerden; Nasreddin Hoca, Karagöz ve Hacivat ile Aşık Veysel’i canlandırdılar. Minik bir öğrencinin yaptığı sema gösterisi ise izleyenleri adeta büyüledi. Yöresel el ürünlerinin de tanıtıldığı programda birbirinden farklı lezzetler katılımcılara sunuldu. Törende konuşan Kaymakam Mustafa Altıntaş, “Öğrencilerimizi kutluyorum. Bu proje ile çocuklarımız değerlerimizi yeniden hatırlayıp canlandırıyorlar” dedi.

#

24 Nis 2017 - 18:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.