Kumbaradaki kitaplar Soma’ya

        Büyükşehir Belediyesi, 6. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında bu yıl Roman çocuklarına yönelik “Kumbaram Kitap Dolsun Roman Çocuklara Bilgi Olsun”...

 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi, 6. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında bu yıl Roman çocuklarına yönelik “Kumbaram Kitap Dolsun Roman Çocuklara Bilgi Olsun” sloganıyla kitap kampanyası düzenledi. Fuarın açılışıyla birlikte kampanya da start aldı. Fuarın girişindeki kitap kumbarasına ilk kitabı da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık attı.

 

YALNIZLIĞA DESTEK OLUN

Bakan Işık “Bu kampanya Roman çocuklarımıza kitap toplanması için düzenlendi. Ama Türkiye olarak şu anda Manisa Soma’ya kilitlenmiş durumdayız. O yüzden bu kampanyanın Soma’daki çocuklarımızı da kapsamasını istiyorum. Çünkü Soma’daki kardeşlerimizin manevi desteğe daha fazla ihtiyacı var. İnsan yalnız kaldığında sığındığı dostu kitaptır. Biz Soma’daki kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız. Bu kitapları Soma’daki kardeşlerimize gönderelim” ifadesini kullandı. 

 

HERKES KİTAP BAĞIŞLASIN

Kocaeli halkını da bu konuda duyarlı olmaya çağıran Bakan Işık “Fuar 9 gün süresince açık. Bu zaman zarfında tüm Kocaeli halkı ve çevre illerdeki vatandaşlarımızın fuara katılımlarını arzu ediyorum. Her vatandaşımız da Somalı kardeşleri için bir kitap bağışında bulunsun. Bu acı hepimizin acısıdır” dedi. 

#

18 May 2014 - 10:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.