Kurban Bayramı’nda Başol hizmette

Başol Steakhouse bünyesinde bulunan Başollar Çiftliği, yaklaşan Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Başollar Çiftliği, kurban k...

Başol Steakhouse bünyesinde bulunan Başollar Çiftliği, yaklaşan Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Başollar Çiftliği, kurban kesim ve dağıtım çalışmaları için hazırlıklarını tamamlarken, kurbanlık ve hisseli satışlar da hizmete sunuldu. Kentimizde bulunan en hijyenik ve modern kurban organizasyonunu hazırlayan Başollar Çiftliği ile bu bayram kurbanlarınız en kolay şekilde sizlere ulaşacak.

 

YERLİ KURBANLIKLAR

Kentimizin en modern kesimhanesini oluşturan Başollar, müşterileri için tamamı yerli besiden oluşan kurbanlıkları satışa sunuyor. Veteriner kontrolünde beslenen kurbanlıklar ayrıca gıda mühendisleri tarafından et kalitesi denetimi yapılarak yetiştiriliyor. Başollar, kurbanlıklarını şimdiden almak isteyen herkesi Kartepe’de bulunan çiftliğine bekliyor.

 

MODERN VE HİJYENİK ORTAM

Başollar, Kurban Bayramı’na özel olarak hazırladığı organizasyon için kentimizin en modern ve hijyenik kesimhanesini hizmete açmış durumda. Uzman kasapların ve parçalama ekibinin bulunduğu modern tesiste ayrıca dikkati çeken en önemli özellik parçalanan hisselerin özel paketlerde kurban sahiplerine teslim edilmesi.

 

KESİMDE ÖZEL HİZMET

Başollar Çiftliği, kurban kesim süresi boyunca misafirlerine ücretsiz olarak açık büfe kahvaltı, sınırsız içecek ve kavurma-pilav ikramı da yapacak. Kesim alanında eğlenceli vakit geçirmek isteyen misafirlerini düşünen Başollar, mini hayvanat bahçesinde tavus kuşundan deve kuşuna kadar çeşitli hayvanlarla eğlenceli saatler geçirilmesini sağlıyor.

 

HEMEN ZİYARET EDİN

Başollar Çiftliği’nde başlayan ve cazip fırsatlar barındıran kurbanlık ve hisse satışlarını kaçırmayın. Her bütçeye uygun kurban ve hisse satışlarının bulunduğu satışlar hakkında bilgi almak ve Başol Steak House ile Kurban Bayramı’nın keyfini sürmek için 0533 348 88 71 ve 0262 333 01 41 numaralı telefonları arayabilir ya da Kartepe’de bulunan çiftliği ziyaret edebilirsiniz.

 

 

#

07 Ağu 2017 - 12:48 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.