Kurtarma Timi göreve hazır

Kurulduğu 2005 yılından buyana 2 bin 143 kişinin hayatını kurtaran KOSKEM, 1 Haziran’da göreve başlıyor. Sezonu açan Büyükşehir Belediyesi KOSKEM bu s...

Kurulduğu 2005 yılından buyana 2 bin 143 kişinin hayatını kurtaran KOSKEM, 1 Haziran’da göreve başlıyor. Sezonu açan Büyükşehir Belediyesi KOSKEM bu sene Darıca’nın Bayramoğlu sahillerinde de görev yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaz döneminin başlamasıyla birlikte sahillerde meydana gelebilecek olumsuz vakaları engellemek amacıyla 2005 yılında kurduğu Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi(KOSKEM) 1 Haziran'da göreve başlayacak. Sekapark’ta yapılan başlangıç tatbikatında jeyski, bot ve ambülanslarla birlikte kurtarma timi denizde boğulma tehlikesi geçiren bir kişiyi kurtardı. KOSKEM bu yıl görev bölgesine Darıca Bayramoğlu sahillerini de dahil ederek 8 noktada hizmet verecek.

HERGÜN 6 NOKTADA
Kurulduğu 2005 yılından buyana 2 bin 143 kişinin hayatını kurtaran KOSKEM, yaşanan boğulma tehlikeleri ve su kazalarına anında müdahale ederek insanların olası bir acı yaşamasın ı önlüyor. Kurtarma Timi geçen senelerden farklı olarak Darıca'nın Bayramoğlu sahillerinde görev yapacak. Böylece 1 Haziran- 16 Eylül tarihleri arasında Kandıra'nın Cebeci, Seyrek, Sarısu, Kumcağız, Bağırganlı ile Karamürsel'in Altınkemer, Ereğli, Kumyalı ile birlikte 8 noktada vatandaşların can ve mal güvenliğini korunacak. Haftanın 7 günü sahillerde görev yapacak kurtarma timinde 250 personel görev yapacak. 2012 yılında 475 kişiyi ölümden kurtaran kurtarma timi 6 zoodyak bot, 4 jetski motor, 11 gözetleme kulesi, 4 adet 4x4 araç, 7 tane ambulans, 2 adet minibüsle görev yapacak.

#

28 May 2013 - 18:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.