Kuşkan: Siyasetten para kazanan Civelek suçludur

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, haftalık basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl binasında düzenlenen basın toplantısına il yönetici...

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, haftalık basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl binasında düzenlenen basın toplantısına il yöneticileri Cihat Altınyuva, Ali Akagündüz, Asude Fırat Özkan ve Semra Başlak da katıldı. Başkan Kuşkan Kent konuttaki uygunsuz satışları takip edeceklerini belirtti.

 

KENT KONUTUN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Kent Konut’ta yaşananlara değinen Yalçın Kuşkan, “Siyasette görev karşılığı maaş alma dışında, para kazanmayı etik bulmuyoruz. AKPİl Başkanı Mahmut Civelek’in Kent Konut’la girdiği ilişkileri sürekli gündemde tutacağız. Çünkü siyasetten para kazanmak, siyasetten kar elde etmek gibi bir hadise hiç etik değildir’ dedi.

 

‘BÜYÜKŞEHİR DAHA SUÇLU’

Bu konuya bir an önce net bir açıklama getirilmesini isteyen Kuşkan, ‘Bu işte siyasetten para kazanan Mahmut Civelek suçludur. Ama Kent Konut ve Büyükşehir Belediyesi daha da suçludur. Böyle bir imtiyazlı mülk elde edilmesine izin verilmesi doğru değildir. Bu işin peşini bırakmayacağız” açıklamasında bulundu.

 

‘FELAKET YAŞANIYOR’

Kuşkan, “Eğitim konusunda hem ilimizde hem de ülkemizde bir felaket yaşanıyor. Bu da 2015 genel seçimlerinin öneminin artmasına sebep oluyor. Biz böylesi bir ortamda 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında, cumhuriyet öğretmenlerine sabır diliyoruz” dedi. Bugün öğretmenlerimiz iş bırakacak. CHP olarak biz öğretmenlerimizin bu tepkisini yerinde buluyoruz ve gereken desteği vereceğiz” ifadelerinde bulundu. Berfu SOYSAL

#

23 Eyl 2014 - 16:35 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ali - bunlar avantasız adım atmaz azda civelek götürsün onuda vekil yapar bu millet boşverrrr,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:35