Kutlu Doğum’a coşkulu kutlama

İzmit Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası'nı Şehit Polis Recep Topal Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen "O Nurla Onurlandık" isimli programla kutladıİl Müf...

İzmit Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası'nı Şehit Polis Recep Topal Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen "O Nurla Onurlandık" isimli programla kutladı

İl Müftülüğü, İzmit Belediyesi ve İzmit İlçe Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İl Müftüsü Mehmet Sönmez, İzmit İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PEYGAMBER SEVGİSİ
Kuran-ı Kerim’de insana verilen değerin konu alındığı program Diyanet İşleri eski başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbeti ile başladı. Necmettin Nursaçan, Türk aile yapısının değişimi ve insan ilişkileri üzerine görüşlerini programa katılanlarla paylaştı. Peygamber sevgisi ile hasımların hısım olduğunu anlatan Nurşaçan, “O peygamber gönül huzurunun, aile mutluluğunun yolunu göstermiş” dedi.

TASAVVUF KONSERİ
Sohbetin ardından söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bütün ilahi mesajlarda insanın manevi şahsiyetine ve onuruna özel bir önem veriliğine dikkati çekerek, “Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de insana verilen değere dair birçok ayet vardır. Kur'an’ı, insanın dünya ve ahretini daha onurlu bir şekilde yaşaması için ortaya konan ilkelerden ibaret görebilirsiniz” şeklinde konuştu. Etkinlik Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’nin tasavvuf konserinin ardından edilen dualarla son buldu.

#

20 Nis 2013 - 09:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.