Kutsal topraklara uğurlandılar

  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen umre ziyaretlerinin 3. kafilesi olan 16 kişi evvelsi gün Fevziye Camii’nde kıldıkları namaz sonrasın...

 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen umre ziyaretlerinin 3. kafilesi olan 16 kişi evvelsi gün Fevziye Camii’nde kıldıkları namaz sonrasında kalkan araçla yola çıktı. Kutsal topraklara ayak basacak olan kafilenin heyecanı gözlerinden okunurken, umreye gidecek olanların yakınları gözyaşlarını tutamadı. 16 kişilik kafilenin başkanlığını Fevziye Camii İmamı Yakup Şimşek üstlendi. Yapılan programda Fevziye Camii imamı Faruk Çoban, Kuran-ı Kerim ve ilahiler okudu. Bir hafta Mekke’de on gün Medine’de kalacak olan umreciler 3 Şubat tarihinde geri dönecek.

İLK UMRE ZİYARETİ

Kafilenin en dikkat çekici ismi ise 10 yıl önce Müslüman olan Fransız Recep Magnear oldu. Recep Magnear 10 yıl önce Müslüman oldu ve geçtiğimiz sene Başiskele Yeniköy Mahallesi’ne yerleşti. Endüstri mühendisi olan ve Recep Magnear’ı umre ziyaretine uğurlamaya ise eşi Meryem Magnear ve 4 yaşındaki oğlu Ömer geldi. Müslümanlığı seçtiği için mutlu olduğunu dile getiren Recep Magnear’ın ilk umre ziyaretinde heyecanlı olduğu da gözlerden kaçmadı. 

#

25 Oca 2014 - 16:40 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.